Contactar
Serveis i aplicacions de realitat augmentada


Què és la realitat augmentada?

La realitat augmentada és una tecnologia emergent en el camp de les tecnologies de la informació que tracta sobre la combinació del món real amb dades i continguts generats per ordinador (realitat virtual) en la qual objectes gràfics i continguts multimèdia són combinats amb seqüències filmades del món real en temps real. L'objectiu d'aquesta tecnologia és augmentar la informació que ens aporten els objectes del món real que observem incorporant informació, gràfics i objectes multimèdia propis d'entorns virtuals, com ara Internet, a la visualització d'aquests objectes.

Què es Layar?

Layar és una aplicació per telèfons mòbils que permet mostrar-te el que t'envolta mitjançant la incorporació de informació digital en temps real a sobre del món real percebut per la càmera del teu dispositiu mòbil. Aquesta tecnologia és coneix amb el nom de realitat augmentada. S'augmenta el món real vist a través del teu dispositiu d'usuari, tenint en compte la teva ubicació.

Com funciona l'aplicació Layar?

A través de la combinació la brúixola digital i el sensor GPS del dispositiu mòbil que utilitza per identificar la localització de l'usuari i el seu camp de visió, obtenir les dades associades a les coordenades geogràfiques i sobreimposar aquestes dades a la seqüència del món real captada per la càmera. Les dades que Layar mostra s'agrupen dins de capes d'informació.

Quins serveis li oferim?

Consultoria: li oferim assessorament en el desenvolupament del seu projecte Layar utilitzant un llenguatge planer i concís.

Desenvolupament de capes d'informació de Layar ajustades a les necessitats de la seva organització, incloent:

  • Disseny de Layars que s'adiguin a la imatge corporativa de la seva organització
  • Allotjament de Layars als nostres servidors
  • Creació d'una aplicació de gestió personalitzada a través de la qual podrà modificar la informació presentada a les seves capes d'informació

Vol tenir una idea de com serà la seva capa?

Si vol una prova de concepte que li permeti fer-se una idea de com serà la seva capa d'informació de Layar, podem desenvolupar-li en el plaç d'una setmana.

Designed and Developed by Joomla Free Templates

Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Edifici Narcís Monturiol (P2-B07) C/Emili Grahit 91 (la Creueta) 17003 Girona