Contactar
Immobiliària 2.0

En aquest apartat trobarà informació sobre "Immobiliària 2.0", el sistema web integral per agències immobiliàries, desenvolupat per ARInnova. Hem dividit la informació en 3 apartats: secció pública (o frontend), secció d'administració (o backend) i aparadors.
Secció publica


Navegació simple, intuïtiva i usable. Aquestes són les 3 principals premises que han conduit el desenvolupament de Immobiliària 2.0 per tal de garantir que la experiència dels visitants de la web sigui el màxim d'agradable i productiva.

Entre les principals funcionalitats que ofereix la part pública de Immobiliària 2.0 s'hi troben:
  • Disposició clara i simple dels mòduls que componen la web
  • Cerca de propietats avançada: per població, zona, número d'habitacions, superfície, prestacions, etc.
  • Vista de propietats destacades
  • Formularis de contacte i de reserva de propietats amb sistema de validació
  • Calendaris de disponibilitat avançats amb informació de temporades, tarifes i restriccions de periodicitat dels lloguers
  • Mapes animats de localització de propietats amb objectes 2D i 3D
  • Fitxes de propietats imprimibles
  • Precàrrega d'imatges de propietats per disminuir temps d'espera
  • Informació d'agenda local i informació meteorològica en temps real

Secció vendes amunt

Aquesta animació dóna una visió general dels principals mòduls que componen la secció pública de la web, centrant-se en l'apartat de vendes. El disseny que apareix és purament il·lustratiu i totalment adaptable a la imatge corporativa de l'empresa.

Secció lloguers avall

L'animació mostra el funcionament de la secció de lloguers, que afegeix el calendari de disponibilitat i el formulari per dur a terme la reserva d'una propietat de lloguer.

Altres seccionsavall

A més de les seccions de ventes i lloguers la web ofereix la possibilitat d'incloure altres apartats, per exemple un mapa de propietats, informació meteorològica, notícies locals, enllaços d'interès, entre d'altres. La següent animació mostra un exemple de les possibilitats:
Secció d'administració

Administració de vendesavall

Aquesta animació mostra com es du a terme la gestió de la secció de vendes. Aspectes com omplir la fitxa d'una propietat, trobar-ne la ubicació, carregar o processar-ne les imatges es duen a terme en qüestió de segons. L'objectiu ha estat simplificar el màxim possible la feina dels administradors de continguts.

Aparadors

Aparadorsavall

El mòdul d'aparadors utilitza la informació registrada a la base de dades de Immobiliària 2.0 per presentar una seqüència d'imatges animada de les propietats seleccionades, combinada amb mapes, notícies i informació meteorològica actualitzats en temps real. L'objectiu es que aquesta animació es reprodueixi en monitors col·locats als aparadors de la seva agència, promocionant la seva empresa a la vegada que oferint un servei útil i diferenciador als vianants

Designed and Developed by Joomla Free Templates

Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Edifici Narcís Monturiol (P2-B07) C/Emili Grahit 91 (la Creueta) 17003 Girona